32° / 15° Clar

El Castell de Mur aspirant a guanyar la “Batalla Monumental” de TV3

Es pot donar suport al Castell de Mur accedint a les xarxes del programa @BatallaTV3 i deixant un comentari a la publicació sobre aquest monument.

Conjunt Monumental de Mur
Conjunt Monumental de Mur

DIMECRES 12 GENER 2022

Dijous, 13 de gener, a les 22,45 h., TV3  emetrà el primer programa de la nova edició Batalla Monumental, "la Batalla de les fortaleses" entre el Castell de Mur i el Castell de Montsoriu situat  a la comarca de La Selva. 

Es tracta de la segona temporada d'aquesta edició en la que hi competiran 10 monuments catalants que lluitaran entre si, setmana a setmana i fins arribar a la final  on hi haurà un guanyador.

Com sempre els catalans  i catalanes seran el jurat què , amb els seus vots a través d'Instagram, Twitter o Facebook decidiran qui passa a la final.

Batalla Monumental  torna a TV3 després de la bona audiència  que va tenir la temporada passada i en aquesta ocasió ens brinda al nostre Municipi, l'oportunitat de donar a conèixer el nostre patrimoni més representatiu arreu de Catalunya. 

Desde l'ajuntament  de Castell de Mur demanem el vostre vot de suport , el dels vostres amics i també  dels vostres contactes, perquè el nostre monument  pugui passar a la final.

Gràcies per la vostra participació i a guanyar!!!

Podeu fer comentaris en el següent enllaç:

https://www.instagram.com/p/CYmpzwuoIvZ/?utm_medium=share_sheet