al contingut a la navegació Informació de contacte

Visita al municipi del President de la Diputació de Lleida, Joan Talarn

DIMARTS 12 DESEMBRE 2023

Aquest dimarts el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat les instal·lacions de l'Ajuntament de Castell de Mur. Després de signar el llibre d'honor i de comprovar la riquesa del municipi amb les diferents vares de tots els nuclis de població, el president s'ha reunit amb l'equip de govern per tractar diversos temes d'actualitat. 

Entre d'altres aspectes, s'ha parlat d'una possible col·laboració entre el consistori i la Diputació de Lleida per finalitzar el desplegament de la fibra òptica als nuclis de Collmorter, Santa Llúcia i Vilamolat. També han tractat les diferents línies d'ajut que desplega la Diputació per a futurs projectes i inversions al territori. 

De camí al Conjunt Monumental de Mur, la delegació de la diputació ha pogut comprovar de primera mà els quilòmetres de carretera de titularitat local amb els quals compta el municipi i l'estat d'aquestes vies. 

Posteriorment, la visita ha continuat al Castell de Mur i la Col·legiata de Santa Maria de Mur, on el president ha destacat la riquesa cultural, patrimonial i històrica d'un conjunt que, com la resta del municipi, explica la història del Pallars Jussà.